Ești o nulitate și spui numai inepții

De la dexonline wiki
Versiunea din 3 februarie 2017 14:23, autor: Cătălin.Frâncu (discuție | contribuții) (Pagină nouă: Dragă cititorule, Dacă ai ajuns pe această pagină din întâmplare, nu o lua în serios. Dacă însă ți-am recomandat noi să o citești, atunci înseamnă că te consideră...)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Sari la navigare Sari la căutare

Dragă cititorule,

Dacă ai ajuns pe această pagină din întâmplare, nu o lua în serios. Dacă însă ți-am recomandat noi să o citești, atunci înseamnă că te considerăm un imbecil care spui numai imbecilități.

Problema cu imbecilii este că sunt mulți și este imposibil să le ținem piept la toți. Chiar și unuia singur, cum ești tu, este greu să-i rezistăm, căci imbecilitățile pe care spune sunt atât de multe și trece de la una la alta atât de repede încât, ca un boxer prins în pumni, nu știm unde să parăm mai întâi. Și viața e scurtă și aglomerată și noi avem lucruri bune de făcut, nu să stăm să convingem imbecilii să nu mai spună imbecilități.

De aceea, pe această pagină ținem evidența diverselor imbecilități pe care ne-a fost dat să le auzim de-a lungul timpului. Citește-le și vezi care ți se aplică.

Pentru referință, iată o colecție a punctelor noastre de vedere și a principiilor noastre, cu argumente. Deși, având în vedere că ești un imbecil, ne așteptăm să fie pierdere de vreme -- ca și cum ai încerca să conversezi rațional cu o găină.

(va urma)