Ești o nulitate și spui numai inepții

De la dexonline wiki
Sari la navigare Sari la căutare

Dragă cititorule,

Dacă ai ajuns pe această pagină din întâmplare, nu o lua în serios. Dacă însă ți-am recomandat noi să o citești, atunci înseamnă că te considerăm un imbecil care spui numai imbecilități.

Problema cu imbecilii este că sunt mulți și este imposibil să le ținem piept la toți. Chiar și unuia singur, cum ești tu, este greu să-i rezistăm, căci imbecilitățile pe care spune sunt atât de multe și trece de la una la alta atât de repede încât, ca un boxer prins în pumni, nu știm unde să parăm mai întâi. Și viața e scurtă și aglomerată și noi avem lucruri bune de făcut, nu să stăm să convingem imbecilii să nu mai spună imbecilități.

De aceea, pe această pagină ținem evidența diverselor imbecilități pe care ne-a fost dat să le auzim de-a lungul timpului. Citește-le și vezi care ți se aplică.

Pentru referință, iată o colecție a punctelor noastre de vedere și a principiilor noastre, cu argumente. Deși, având în vedere că ești un imbecil, ne așteptăm să fie pierdere de vreme -- ca și cum ai încerca să conversezi rațional cu o găină.

Cine vă plătește?

Ne acuzi de mercenarism, dar oamenii îi acuză pe alții de păcate pe care ei înșiși s-ar gândi să le comită. Suntem convinși că tu însuți te-ai preta la propagandă pe bani, doar că ție nu ți-a cerut nimeni asta. Și nu ți-a cerut nimeni asta pentru că ești un imbecil și nimeni n-a auzit de tine. În CV-ul tău scrie „m-am născut și am trăit până azi”.

dexonline are două surse de venituri: reclame prin Google AdSense și donații de la utilizatori care consideră că vor să ne doneze bani (sume între 10 și 200 de lei, în medie 48 de lei). Evident, toate aceste venituri sunt necondiționate de vreun mesaj anume. Promitem ce să facem cu donațiile pentru dezvoltarea proiectului, dar atât.

Dacă ar fi să împărțim banii câștigați în toată existența noastră la orele muncite de toți oamenii dedicați proiectului, ajungem undeva (estimativ) pe la fabuloasa sumă de 6-7 lei pe oră, înainte de toate taxele. Ești un imbecil dacă crezi că cineva a intrat în proiectul dexonline pentru bani.

(va urma)