Diferență între revizuiri ale paginii „Ghid pentru imaginea zilei”

Sari la navigare Sari la căutare
 
Linia 7: Linia 7:
În principiu, fiecare dintre colaboratorii noștri are alocate cuvintele dintr-o perioadă fixă a lunii (5 sau 10 zile pe lună).
În principiu, fiecare dintre colaboratorii noștri are alocate cuvintele dintr-o perioadă fixă a lunii (5 sau 10 zile pe lună).


Noi vom încerca să vă trimitem lista de cuvinte ale zilei care trebuie ilustrate cu cel puțin o lună înainte, ca să puteți lucra în ritmul dumneavoastră. Dacă desenatorul doreşte, oferim şi idei pentru ilustrarea cuvintelor, idei de care va ţine cont dacă doreşte.
Noi vom încerca să vă trimitem lista de cuvinte ale zilei care trebuie ilustrate cu cel puțin o lună înainte, ca să puteți lucra în ritmul dumneavoastră. Dacă desenatorul dorește, oferim și idei pentru ilustrarea cuvintelor, idei de care va ține cont dacă dorește.


La rândul nostru, dorim să primim imaginile cu cel puțin o săptămână (preferabil două) înainte de data afișării. Astfel, dacă vreodată intervine o urgență și nu puteți ilustra un cuvânt, ne anunțați și avem timp să căutăm o altă soluție.
La rândul nostru, dorim să primim imaginile cu cel puțin o săptămână (preferabil două) înainte de data afișării. Astfel, dacă vreodată intervine o urgență și nu puteți ilustra un cuvânt, ne anunțați din timp și putem să căutăm o altă soluție.  
 
Termenul-limită este important, în fiecare zi rulează un script care verifică cuvintele și desenele pe patru zile înainte și execută operațiuni care altfel trebuie făcute manual!


== Conturile ==
== Conturile ==