Diferență între revizuiri ale paginii „Informații pentru programatori”

De la dexonline wiki
Sari la navigare Sari la căutare
Linia 7: Linia 7:
= Reparați un bug =
= Reparați un bug =


Dacă doriți să ne ajutați doar sporadic, citiți [https://github.com/CatalinFrancu/dexonline/issues lista de buguri]. Citiți în special [??? lista de buguri pentru nou-veniți].
Dacă doriți să ne ajutați doar sporadic, citiți [https://github.com/CatalinFrancu/dexonline/issues lista de buguri]. Citiți în special [https://github.com/CatalinFrancu/dexonline/issues?labels=newbie&page=1&state=open lista de buguri pentru nou-veniți].


= Scrieți o aplicație-client =
= Scrieți o aplicație-client =

Versiunea de la data 5 februarie 2014 15:45

Această pagină este punctul de intrare pentru programatorii care doresc să contribuie la proiectul DEX online. Puteți citi un anunț care expune natura muncii în echipa noastră și auditoriul pe care sperăm să-l atragem.

Obțineți codul-sursă

DEX online este software liber. Pentru a obține o copie a proiectului (cod + date), citiți pagina Instrucțiuni de instalare.

Reparați un bug

Dacă doriți să ne ajutați doar sporadic, citiți lista de buguri. Citiți în special lista de buguri pentru nou-veniți.

Scrieți o aplicație-client

DEX online are deja un număr de aplicații-client pentru diverse echipamente și sisteme de operare (vedeți pagina de unelte). Fără a satura piața, este întotdeauna loc de mai bine. Citiți [wiki:Update4Instructions instrucțiunile pentru sincronizarea clientului].

În special, menționăm că toate aplicațiile scrise înainte de noiembrie 2011 folosesc versiunile 1-3 ale protocolului prin care DEX online își exportă datele. Aceste versiuni sunt extrem de costisitoare pentru serverul DEX online și vor fi întrerupte pe 1 martie 2012. Versiunea 4 a protocolului este bazată pe diff-uri precalculate săptămânal și ar fi util să avem un client care să folosească acest protocol.

ROSEdu

Pentru studenții la Facultatea de Automatică a Universității Politehnica din București (și nu numai): DEX online participă ocazional la ROSEdu Hack Day.