Diferență între revizuiri ale paginii „Informații pentru sysadmini”

De la dexonline wiki
Sari la navigare Sari la căutare
(Pagină nouă: = Informații pentru sysadmini = Această pagină enumeră diversele procese și componente care fac DEX online să meargă. Pe vremuri, multe din aceste informații stăteau doar...)
 
Linia 1: Linia 1:
= Informații pentru sysadmini =
Această pagină enumeră diversele procese și componente care fac DEX online să meargă. Pe vremuri, multe din aceste informații stăteau doar în capul lui [[User:Cătălin.Frâncu]], nimeni altcineva nu știa cum funcționează și, de aceea, oameni care ar fi dorit să ajute proiectul nu o puteau face.
 
Această pagină enumeră diversele procese și componente care fac DEX online să meargă. Pe vremuri, multe din aceste informații stăteau doar în capul lui CătălinFrâncu, nimeni altcineva nu știa cum funcționează și, de aceea, oameni care ar fi dorit să ajute proiectul nu o puteau face.


* [[Actualizarea Ubuntu]] -- Ținerea la zi a sistemului de operare
* [[Actualizarea Ubuntu]] -- Ținerea la zi a sistemului de operare

Versiunea de la data 3 februarie 2014 20:34

Această pagină enumeră diversele procese și componente care fac DEX online să meargă. Pe vremuri, multe din aceste informații stăteau doar în capul lui User:Cătălin.Frâncu, nimeni altcineva nu știa cum funcționează și, de aceea, oameni care ar fi dorit să ajute proiectul nu o puteau face.