Diferență între revizuiri ale paginii „Instrucțiuni de instalare”

Sari la navigare Sari la căutare
Linia 188: Linia 188:
Pentru a ține ulterior clientul la zi, rulați:
Pentru a ține ulterior clientul la zi, rulați:


{{{
<syntaxhighlight lang="bash">
#!sh
git pull
svn update
php tools/migration.php
php tools/migration.php
}}}
</syntaxhighlight>


Modificările schemei bazei de date se fac exclusiv prin patchuri în directorul {{{patches/}}}. De aceea, ultimii pași nu sunt necesari decât atunci când apar fișiere noi în directorul {{{patches/}}}.
Modificările schemei bazei de date se fac exclusiv prin patchuri în directorul <tt>patches/</tt>. De aceea, ultimii pași nu sunt necesari decât atunci când apar fișiere noi în directorul <tt>patches/</tt>.


O situație mai delicată au fișierele {{{dex.conf}}} și {{{wwwbase/.htaccess}}}. Acestea nu sunt sub controlul lui Subversion, deoarece sunt prea dependente de sistem. Ele sunt copiate după fișierele-șablon {{{dex.conf.sample}}} și respectiv {{{docs/.htaccess}}}. Când fișierele-șablon se modifică, trebuie să încorporați noutățile și în fișierele propriu-zise.
O situație mai delicată o au fișierele <tt>dex.conf</tt> și <tt>wwwbase/.htaccess</tt>. Acestea nu sunt sub controlul lui Git, deoarece sunt prea dependente de sistem. Ele sunt copiate după fișierele-șablon <tt>dex.conf.sample</tt> și respectiv <tt>docs/.htaccess</tt>. Când fișierele-șablon se modifică, trebuie să încorporați noutățile și în fișierele propriu-zise.


== Contribuții la baza de cod ==
== Contribuții la baza de cod ==

Meniu de navigare